Campanyes d’acció

Actualment, l’Assemblea de Sarrià-Sant Gervasi centra els seus esforços en tres campanyes específiques, per a les quals s’han creat grups de treball específics. Per fomentar la participació de la gent més enllà de l’assistència presencial a les convocatòries setmanals de l’Assemblea, aquests grups de treball tenen la particularitat de discutir les coses per correu electrònic i, quan ells ho decideixen, es reuneixen físicament, de manera que funcionen més o menys autònomament. Quan tenen novetats importants o han de decidir alguna cosa rellevant, aleshores porten el debat a l’Assemblea, de manera que les seves sessions resulten més àgils. Si esteu interessats a participar en qualsevol campanya, sigui presencialment o virtualment, envieu un correu assembleasarria@gmail.com i us posarem en contacte amb el “responsable” de cada grup. Les campanyes que treballem són:

Campanya per a la recollida de signatures per a la ILP (iniciativa legislativa popular) de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, sobre la dació en pagament retroactiva, moratòria de desnonaments i lloguer social. Més informació aquí.

Campanya per l’auditoria del deute: no pagarem el deute dels banquers i dels especuladors. Per potenciar la feina del grup de treball auditoria del deute al districte. Més informació aquí.

Campanya de seguiment de l’estat de Collserola, amb el propòsit de frenar les amenaces que sobrevolen el Parc Natural. Més informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s