Contactar

Mail de contacte de l’assemblea del barri: assembleasarria@gmail.com

Si voleu rebre les nostres informacions dos o tres cops per setmana, escriviu-nos a l’adreça electrònica de contacte.

Twitter: @sarriastgervasi

Pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/assembleasarriasantgervasi

8 responses to “Contactar

 1. hola!

  visc al barri desde fa mes de tres anys, m’agradaria rebre informació sobre l’assemblea del barri i partcipari d’alguna manera.
  soc fotograf i operador de camara (per si serveix d’alguna cosa…)

  merci

  ivan

 2. A través d’aquest blog et pots anar informant sobre què fem i què farem. Si vols participar-hi només cal que vagis a la reunió d’alguna comissió. Com a fotògraf i operador de càmera a la comissió de difusió et rebrem amb els braços oberts :) (ens reunim dilluns a les 9 a la Plaça del Consell de la Vila)
  Endavant!

 3. hola!

  som un grupet de 4 persones q creiem q sant gervasi hauria de tenir la seva pròpia assemblea per una qüestió tècnica: la majoria de la gent del barri no sent sarrià-vila com part del barri.

  creiem que la majoria de la gent no anirà fins allà, i que és molt més fàcil i proper si ho fem a plaça bonanova o molina.

  ho dic perquè havíem pensat convocar una assemblea per la propera setmana, i l’últim que voldríem és xafar-nos entre nosaltres!!!!

  i de fet, potser hi ha gent que és més d’aquella zona i s’hi vol ajuntar!

  què us sembla? cap problema que tirem endvant per vosaltres?

  una abraçada!

 4. Hola Xavi,
  A mi no em sembla malament. El que sí que veig és que hi ha ha molta gent de Sant Gervasi que està participant de l’assemblea i que seria interessant que ho vinguessiu a explicar a l’assemblea del dijous.
  A l’última assemblea es va decidir d’anar alternant les reunions entre Sarrià i Sant Gervasi (aquesta propera setmana serà a Sarrià i la següent a Sant Gervasi) i quan es va parlar de dividir-ho la majoria de gent va dir que potser més endavant quan estigués més consolidat. De fet, algunes de les reunions de les comisisons ja s’han fet a Sant Gervasi aquesta setmana.
  Tot i això, aquí no hi ha jerarquies i si un grup de persones decideixen tirar endavant una assemblea a Sant Gervasi sou lliures de fer-ho i caldrà trobar les maneres de coordinar-se el millor possible. La qüestió és que aquest moviment arribi al màxim de gent!
  A mi personalment em sembla que la distància entre la plaça Bonanova i la plaça Molina o la Plaça Cardona no és gaire superior a la que hi ha fins a la Plaça de la Vila de Sarrià però insisteixo que si vosaltres ho veieu clar, endavant!

 5. Jordi Aymamí

  Jo voldría participar en les asemblees, peró a l’hora que les conençeu ho fa impossible ja que visc a 5 km muntanya amunt de la parada dels fgc, l’últim bus surt a les 20:43. Hauriem de trobar la forma que gent que es troba en el mateic cas o similar, poguessom participar via internet. Vots electrónics.
  Atentament, Jordi.

 6. hola! sóc del barri i vaig participar fa un temps en un parell de reunions. m’agradaria saber quines comissions de treball s’han creat i quan es reuneixen. també voldria preguntar-vos quin serà el dia i el lloc de la propera assemblea. gràcies!

 7. Domingo Lores Labernié

  Bona tarda, sóc Domingo Lores, estudiant de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra i estem fent un treball d’un petit reportatge on volem recollir diferents opinions envers tot el que comporta l’ampliació de l’Aeroport del Prat.

  Ens agradaria, si podeu i voleu, xarrar i gravar un dia d’aquesta setmana amb algú de vosaltres que vulgui donar la seva opinió respecte a l’impacte mediambiental que suposaria aquesta ampliació. No seran més de 10 minuts.

  Ens desplaçarem on vosaltres vulgueu, per tal de fer-ho fàcil i còmode. Moltes gràcies per l’atenció i quedo a l’espera de resposta.

  Domingo,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s