Resposta de la Conselleria de Salut als veïns que van signar a favor de la sanitat pública

El passat mes de juliol el grup Sarrià – St. Gervasi en Defensa de la Sanitat Pública va lliurar prop de 500 signatures de veïns i veïnes del districte al Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut, amb les quals es demanava el dret universal a la salut i es manifestava el rebuig contra l’exclusió sanitària, el repagament dels medicaments i els serveis sanitaris, i les retallades i la privatització de la sanitat pública catalana. Hem rebut la carta de contesta a les signatures, que podeu trobar a sota. En un to que no sembla molt irònic, ens diuen que prenen nota de les nostres reivindicacions i que estan treballant “intensament” per evitar qualsevol demora o discriminació en l’atenció sanitària.

Bé, des del grup de treball, no sabem com d’intensament estan treballant al Departament de Salut, però el que sí que sabem és que recentment s’han detectat casos de queixes de persones del districte a la parada de reclamacions que s’instal•la els dimecres a la porta de l’Hospital Clínic. Concretament, diversos usuaris s’han queixat sobre les llargues llistes d’espera i la demora en les cites per a les visites. També hi ha reiterades queixes per derivacions dels CAP del districte a entitats privades com l’Hospital Plató, sense que als pacients se’ls doni l’opció de poder triar si es vol rebre l’atenció sanitària en un hospital 100% públic.

Nosaltres seguirem treballant per una sanitat universal, 100% pública i de qualitat, i us animem que utilitzeu el nostre formulari de queixes si us trobeu amb casos similars o en coneixeu.

18N_pensions.cdr

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s