Tres qüestions d’actualitat al districte de Sarrià – Sant Gervasi

Amb aquesta nova entrada, us informen de diverses qüestions d’actualitat que s’estan esdevenint al districte de Sarrià – Sant Gervasi:
 
Tema permuta al Parc de la Oreneta
A la reunió del Consell de Districte de Sarrià-Sant Gervasi que es va celebrar ahir, 3 de juliol, es va tractar el tema de la permuta que ha aprovat l’Ajuntament de Barcelona amb la constructora Núñez i Navarro. Aquesta cedeix dues masies (Can Ripoll, a Sant Gervasi, i Torre Garcini, a Horta) a l’Ajuntament, que es destinaran a equipaments públics. A canvi, l’Ajuntament li transfereix una superfície del carrer Montevideo, al parc de l’Oreneta, per construir-hi habitatges de luxe. Segons les informacions aparegudes a la premsa, que us adjuntem i que han estat confirmades al Consell, es permetrà la construcció de 5.505 m2 de sostre i 30 habitatges.
Des de l’Assemblea anirem seguint el tema, i us n’anirem informant puntualment. Us deixem a sota un enllaç amb més informació:
 

Bus nocturn a Vallvidrera
Vallvidrera està incomunicada i sense transport públic totes les nits des de les 24 h (dies laborables) i les 2.30 h (cap de setmana) fins a les 5.30 h, mentre que hi ha transport públic en hores nocturnes en la majoria de zones de l’àrea metropolitana. El teixit social de Vallvidrera s’esta mobilitzant per aconseguir que el NitBus que va a Sant Cugat deixi de passar pels túnels de Vallvidrera i passi pel barri de Vallvidrera.
En el Consell de Districte d’ahir es va aprovar per unanimitat enviar un escrit a l’autoritat pertinent per demanar el canvi de la ruta del bus nocturn.
Aquí teniu més informació d’aquesta mancança crònica de transport: http://cupsarriasantgervasi.wordpress.com/2013/08/25/a-vallvidrera-volem-nit-bus/
Horaris d’obertura dels centres d’atenció primària (CAP) de Vallvidrera
Seguim amb Vallvidrera perquè, ara per ara, els dos CAP obren de 8 a 10.30h del matí i sembla que a l’octubre obriran fins a les 14h. Tot i això, el veïnat reclama que, com a mínim, un dels dos obri a la tarda, ja que si no, per tenir servei mèdic a la tarda no queda altre remei que trucar al 112, que envia un cotxe que pot tardar fins a dues hores, o baixar a Barcelona, cosa complicada per a segons qui, especialment les persones grans que viuen soles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s