Diumenge 25: Multirefèrendum a la pl. Gala Placídia

L’Assemblea de Sarrià-St. Gervasi es va adherir des del seus inicis a la proposta del multireferèndum i aquest diumenge muntarem una MESA de votacions a la Pl. Gala Placídia amb Travessera de Gràcia.

Si no podeu venir a la nostra mesa, també en trobareu una a Sarrià (casa Orlandai) i aquí teniu un mapa de totes les meses registrades. El vot electrònic es va acabar el passat dia 16 de maig i, si no vareu poder votar per aquest mitjà, us animem a acudir a qualsevol mesa i expressar la vostra voluntat. A sota us deixem més informació.

Multireferèndum és una iniciativa independent, no oficial i gestionada des del terreny associatiu, cooperativa, confluent, instituent i per a una democràcia directa i de carrer.

És una idea inicial de Som lo que Sembrem i la Plataforma Aturem el Fracking sorgida l’1 de juny de 2013. Són promotors d’aquesta primera convocatòria les entitats que hi proposen preguntes i l’assemblea de Multireferèndum:
# Som lo que Sembrem
# Xarxa per la sobirania energètica
# Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
# Plataforma per l’Auditoria ciutadana del Deute
# Plataforma Aturem Barcelona World
# Plataforma No a la MAT
# Assemblea en Defensa dels Serveis públics de Lleida
# Assemblea de Multireferèndum

Preguntes :
La convocatòria consta de quatre preguntes d’àmbit general i una cinquena de caràcter local que només es votarà en determinats territoris. Totes són promogudes i avalades per col•lectius directament implicats en la problemàtica en qüestió. Queden excloses de la convocatòria aquelles temàtiques que contradiuen els principis de justícia social i ambiental.

1.Quin tipus d’agricultura voleu que hi hagi a Catalunya?
a) Amb transgènics b) Sense Transgènics
2. Voleu que el Govern de la Generalitat de Catalunya deixi de pagar el deute i els interessos que la ciutadania declari il•legítims?
a) Sí b) No
3. Voleu que la ciutadania de Catalunya estableixi un control democràtic directe sobre el sector energètic?
a) Sí b) No
4.Voleu que el grup promotor d’una Iniciativa Legislativa Popular pugui sotmetre la seva proposta a referèndum vinculant?
a) Sí b) No

Preguntes locals
5.1. Voleu que el projecte BCN World es tiri endavant? (Es vota al Tarragonès, l’Alt Camp i el Baix Camp)
a) Sí b) No
5.2. Voleu que el servei d’abastament d’aigua de Lleida sigui gestionat directament per l’Ajuntament? (Es vota a la ciutat de Lleida)
a) Sí b) No
5.3. Voleu que es construeixi la línia de Molt Alta Tensió (MAT) de 400 kV? (Es vota a la Selva, el Pla de l’Estany, el Gironès, l’Alt Empordà i el Baix Empordà)
a) Sí b) No

Qui pot votar?
Podran participar en la votació les persones majors de 16 anys i residents a la comunitat autònoma de Catalunya.

Com es pot votar?
Es podrà votar a través de qualsevol de les tres modalitats que es duran a terme successivament entre el 23 d’abril i el 25 de maig i també en qualsevol de les meses. Caldrà acreditar la identitat i el facilitar el lloc de residència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s