Un any després d’Eurovegas al Delta del Llobregat, us demanem suport

Com a membre de Delta Viu, l’Assemblea de Sarrià – Sant Gervasi demana a les entitats i els col·lectius que van lluitar i es van posicionar contra Eurovegas la seva implicació per eixugar el deute que té Delta Viu arran de la cancel·lació d’un concert contra el projecte que es va produir ara fa més o menys un any. A sota l’explicació de tot plegat. En aquest sentit, l’Assemblea ha fet una petita aportació per tal de liquidar, en la mesura de les seves possibilitats, aquest deute que fa massa temps que s’arrossega.

Plataforma Delta Viu

Benvolguts, benvolgudes Delta Viu 28

Si us en recordeu fa aproximadament poc més d’un any que Eurovegas va desestimar el Delta del Llobregat com localització del seu projecte.

Pels que ho veiem com una barbaritat en tots els sentits i ho volíem impedir, va ser una gran alegria, però aquest anunci també ens va agafar immersos en la preparació d’un festival dins de la campanya d’oposició que es va suspendre, ja que els artistes que havien de participar van considerar que, havent desaparegut el motiu, no tenia sentit tirar-ho endavant.

El cas és que els/les organitzadors/es – Aturem Eurovegas- ja havíem fet una serie de despeses que havíem previst cobrir amb la recaptació del festival i així ens trobem amb un deute d’uns 1500 euros aproximadament; que és una part de la inversió feta en unes samarretes i uns domassos per la campanya.

Durant tot aquest llarg any hem anat fent parades de…

View original post 133 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s