8J: Presentació de Sarrià – St. Gervasi en Defensa de la Sanitat Pública i xerrada amb Ramon Espasa i Lluís Camprubí

Davant de les retallades i privatitzacions que està patint la sanitat pública catalana, fruit de la política neoliberal dels governs català i central, un grup d’entitats, partits, assemblees i associacions del barri ens hem organitzat en la plataforma Sarrià – Sant Gervasi en Defensa de la Sanitat Pública amb la intenció d’informar sobre la situació real de la sanitat pública.

L’inici de la campanya informativa va ser el passat dia 4 de maig a la Fira del Comerç Just i la Banca Ètica de Sarrià, i ara la presentem en públic amb la xerrada-debat del 8 de juliol (Casa Orlandai – 19 h), que comptarà amb la presència del doctor Ramon Espasa i d’en Lluís Camprubí i a la qual esteu convidats.

Creiem, doncs, que és necessari conèixer a fons la realitat de la sanitat pública al districte i, per això, hem visitat els CAP, hem adreçat preguntes a l’Ajuntament de Barcelona sobre el funcionament dels CAP i els convenis amb els hospitals privats, i volem contactar amb els treballadors sanitaris del districte, a través dels sindicats, per saber quines circumstàncies els envolten.

Així mateix, estem fent paradetes informatives itinerants pel districte amb materials informatius comuns. Volem parlar amb els veïns i veïnes i escoltar-los perquè expressin les seves preguntes o suggeriments, i alhora volem recollir les queixes dels usuaris i del personal sanitari. A les paradetes repartim fullets informatius sobre la medicalització, l’exclusió sanitària i les privatitzacions, i també hi tenim a la venda el llibre de Cafèambllet, Artur Mas: on són els meus diners?, que descriu molt clarament el mecanisme que permet que milions d’euros fons públics destinats a sanitat es gestionin fraudulentament d’esquena a la ciutadania.

Dit això, desitgem també que tothom qui estigui preocupat per la deriva de la sanitat pública catalana s’incorpori a la plataforma i aporti el seu gra de sorra.

8J_ssgdefensasanitat_xerrada.cdr

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s