Avui La Directa arriba al quiosc de davant de casa del president MAS

L’Assemblea de Sarrià – Sant Gervasi continua ampliant a poc a poc els punts de venta del setmanari La Directa, de manera que la informació alternativa en aquest districte benestant deixi de ser un fet anecdòtic.

Fa dues setmanes l’Assemblea va iniciar la difusió de La Directa al districte i la va fer arribar a la llibreria Hernández de Sarrià, a Reina Elisenda de Montcada, 2-4, al costat de la plaça de Sarrià; així s’establia un segon punt de venta, ja que prèviament ja n’hi havia un altre d’existent.

Amb la presència del setmanari al quiosc de davant de casa del nostre “estimat” president (C/ Tuset, 38), ja són tres els llocs on es pot trobar. Inicialment, en aquest nou punt de venta només hi haurà 4 exemplars, i si la publicació és ben rebuda, n’hi haurà més.

Esperem que amb el temps puguem ampliar encara més els punts de venta, però de moment només seran aquests.  Us agraïm la difusió que en pugueu fer i us animem a continuar informant i seguir informats.

Punts de venta de La Directa al districte:

Quiosc. C/ Tuset, 38
Quiosc. Avinguda República Argentina, 233
Llibreria Hernández. Passeig Reina Elisenda de Montcada, 2

4 responses to “Avui La Directa arriba al quiosc de davant de casa del president MAS

 1. Si els deixeu a la llibreria Hernández, segurament els podeu deixar també al quiosc de la Plaça Artós (al principi del carrer Major). Ambdós propietaris són familiars…

  • Hola, Fluvià,
   Qui s’ocupa de portar els exemplars a la llibreria Hernández és un company de l’Assemblea a qui no sempre veiem. Intentarem comentar-li el que ens dius, però passa que els exemplars que es deixen a la llibreria no sempre es venen, de manera que sé fins a quin punt és convenient ampliar la xarxa de punts de venda.
   Salut
   moniliformis7

 2. A la llibreria de Guillem Tell amb Saragossa s’hi ven des de fa anys.

  • Hola,
   N’esteu segurs? Si és així, ho incorporarem al mapa d’entitats que estem fent.
   Si coneixeu alguna/es entitat/s alternatives, us agrairem que ens les feu conèixer, ja que d’aquesta manera el mapa serà, amb l’aportació de tots, més complet.
   Salut,
   moniliformis7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s