Creació de Comitè Unitari per la Vaga General 14-N

El dia 14 de Novembre s’ha convocat una Vaga General a diferents països d’Europa (entre ells l’estat espanyol).

Per aquest motiu des de la nostra assemblea hem decidit impulsar un comitè de vaga unitari al districte de Sarrià-St.Gervasi. I hem marcat una reunió pel proper dimarts dia 6 a les 20h a Casa Orlandai. Alguns col·lectius ja ens han manifestat la seva voluntat de participar-hi.

Demanem a totes les persones i/o col·lectius que es vulguin implicar que vinguin el proper dimarts o que responguin aquest correu per poder-nos coordinar. Igualment, demanem que ho feu arribar a tothom a qui pugui interessar (gent d’instituts, escoles bressol indignades, centres de salut, sindicats, etc.)

Creiem que aquesta és una cita important per diversos motius:

– Es tracta de la primera vaga general coordinada a nivell europeu. La dimensió europea és un factor clau en l’actual crisi econòmica i per aquest motiu és especialment important que aquesta vaga sigui un èxit.

– Els sindicats majoritaris han incorporat la idea que ha de ser una vaga social i del consum. És a dir, que tothom, estigui treballant o no, hi té un paper. És la línia que nosaltres vam defensar la darrera vega general i creiem que és un gran avenç

– La idea d’una vaga del 99% ha guanyat també molt de pes. Una bona mostra és aquest manifest d’empresaris i autònoms en que criden a la vaga del 14N davant d’unes mesures i una sortida a la crisi que perjudiquen a la gran majoria de la població:
http://www.empresarioscontralosrecortes.com/

– Un dels principals èxits de la darrera vaga general va ser que a cada barri de BCN es van generar grups que, de diferents maneres, van fer arribar la vaga al carrer. Aquest va ser un factor clau per desbordar al govern i impossibilitar que digués que “tot està sent com un dia normal”. En aquest sentit, els comitès de barri tenim un paper clau.

Us hi esperem!

Salutacions

One response to “Creació de Comitè Unitari per la Vaga General 14-N

  1. Retroenllaç: Informatiu | Assemblea de Sarrià – Sant Gervasi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s