EL 29M VAGA SOCIAL I DE CONSUM DEL 99%

Creiem que la Vaga del 29M ha de ser una vaga en el sentit més ampli del terme (laboral, social i de consum). I volem aprofitar el moment per enviar un missatge als veïns dels nostres barris. Per això és molt important que els dies anteriors a la vaga, als nostres carrers es vegin els nostres cartells i que als comerços i bars hi hagi octavetes explicatives i reivindicatives. I que el dijous 29M tothom qui vulgui es pugui ajuntar a les places i inicar un recorregut lúdico-reivindicatiu.

El dia de la Vaga (dijous que ve) es farà una Ruta del 99% pels nostres barris informant i repartint les octavetes que trobareu a sota. Els horaris de trobada són aquests.

Sarrià: 9:30  Plaça del Consell de la Vila,

Sant Gervasi: 9:30 Pl. Frederic Soler.

A les 11 h ens trobarem tots a Plaça Molina i baixarem cap a Plaça Catalunya, on a les 12 h hi ha una trobada general. A la tarda hi ha la manifestació pel centre de la ciutat. Entre una cosa i una altra farem una aturada al “Piquet Gastronòmic” que els IaioFlautes estan organitzant al Passeig de Gràcia (recordem que també és vaga de consum!!!)

I a la tarda, a les 18 h, Manifestació a pl. Catalunya

De cara a la informar als veïns i cridar a la mobilització és molt important que entre tots distribuïm uns adhesius, fullets i cartells que hem confeccionat seguint la idea de la campanya “Som el 99%“. La idea és que tothom els pot imprimir i repartir als seus coneguts, comerços, etc. També els podeu reenviar als vostres contactes de fora de l’Assemblea. Si algú no se’ls pot imprimir que escrigui a assembleasarria@gmail i li facilitarem còpies.

Octaveta per comerciants i reivindicacions del 99%

Crida a la Vaga de consum i convocatòria de 29M a Sarrià-Sant Gervasi

Cartell amb Convocatòria i Horaris pel dijous 29M

Cartells Vaga Social del 99%

També proposem que de dilluns a dimecres es facin trobades autogestionades entre els membres de l’assemblea (o qualsevol veí que vulgui ajudar!) per repartir fullets i enganxar cartells i adhesius. Adjuntem un doodle on la gent pot marcar els horaris en què tindria disponibilitat i si correspon a Sarrià o a Sant Gervasi. Quan hi hagi dos o tres persones que coincideixen en l’hora ja poden quedar via e-mail (és molt important deixar l’email). Teniu el doodle a  http://www.doodle.com/7hdbnc2vxcsq8ndu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s